Ouder-kindyoga

Samen-yoga verbindt. Geniet van samen-tijd met je kind, ontdek je eigen en elkaars krachten door inspanning en ontspanning. Kortom: quality-time met je kind!

* plezier * samenwerken * vertrouwen * spel * rust *

Eerstvolgende les: Ouder-kindyoga in bibliotheek Brummen. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelden.

28 maart 2020 om 10.00 uur in de bibliotheek van Brummen. UITGESTELD

27 juni 2020 om 10.30 in de bibliotheek van Twello.

Zodra het weer kan komt Nynke Bos voorlezen uit Yo-ga je mee? in de Utrechtse Kinderboekwinkel. Het wordt een zaterdagochtend, leuk als je er bij bent!

Zaterdag 15 februari 2020 14.30: voorlezen uit Yo-ga je mee? bij Kinderboekwinkel Meester Mokka in Doetinchem! Welkom om aan te sluiten!

Zaterdag 29 februari 2020 11.00: voorlezen uit Yo-ga je mee? bij de Arnhemse Kinderboekwinkel! Welkom om aan te sluiten!

Familiedag of festival

Ouder-kindyoga is een uitstekende activiteit voor een familiedag of festival. Samen yoga doen geeft plezier, ontspanning en verbinding, voor jong en oud!

Uitspraken van ouders:

“Nynke is een fijne, rustige, heldere yogajuf. Haar positieve benadering en ook de aankleding van de les, zorgen voor een prettige sfeer. De oefeningen zijn individueel afgewisseld met oefeningen samen met je kind. Elkaars spierkracht gebruiken, samen lachen, samen evenwicht creëren=prima pokon voor je ouder-kindrelatie!”

“Laatst een leuke ouder-kind yoga les gehad bij Nynke. Het thema was circus, leuke oefeningen, goed te doen voor kleine kinderen. Ik ga de volgende keer zeker weer!”


“Nynke is rustig, geduldig en legt de oefeningen goed uit”