Kinderyogaproducten voor thuis, in de kinderopvang en op school

Bekijk op deze pagina mijn producten: prentenboeken, 52 weken kalender, e-books en postkaarten.

Een set postkaarten met vrolijke Zonnedans en lieve Maandans heeft een blanco achterkant voor een persoonlijke groet.

10 kaarten voor 7,50 euro

25 kaarten voor 15 euro

50 kaarten voor 30 euro

(+verzendkosten)

Stuur een bericht in het contactformulier dan ontvang je de betaalmogelijkheden en stuur ik de kaarten zsm naar je toe.

  • Een kalender vol Kinderyoga en Mindful activiteiten. Voor iedere week wat anders, zo ga je samen de seizoenen door. Ontworpen voor de BSO, maar uiteraard ook superleuk voor thuis of in de klas. Een absolute must-have voor iedereen die kinderen net wat meer wil bieden. Verbindende activiteiten vol beweging, natuur, spel, ontspanning en creativiteit. En het allerbeste: helemaal offline! Daarom hebben we hem voor je gedrukt en in een handig A5-formaat met spiraal ingebonden. Bestel hem nu via onderstaand contactformulier voor 9,⁵⁰ (+verzendkosten) en ontvang hem bij jou thuis of op jouw werkplek.
  • Ontvang een e-boek vol yoga- en mindfulness oefeningen direct in je mailbox. Keuze uit twee varianten, kosten 5 euro per stuk:
  • 1] Kinderyoga en Mindfulness: spelletjes voor thuis. Hierin vind je oefeningen om samen met je kind(eren) te doen. Samen bewegen, samen ontspannen, geniet!
  • 2] Mindful a la carte: het mindfulness doeboek voor volwassenen, vol oefeningen om buiten tot rust te komen en op te laden. Tijd voor jezelf, juist nu! Om de e-boeken te bestellen vul je onderstaand contactformulier in. Vermeld hierop welk e-boek je wil ontvangen. Ik stuur je de betaalmogelijkheden. Na betaling krijg je het e-boek direct in je mailbox. Een deel van de opbrengst van de e-boeken gaat naar http://www.thaichilddevelopment.org

Kinderyoga en Mindfulness Dieren – Praktijk Nynke Bos

praktijknynkebos@gmail.com

KvK 69907579 – BTW NL001897258B49

Copyright ©2023 Kinderyoga en Mindfulness Dieren. All rights reserved. Powered by WordPress