Mooie reacties op Yo-ga je mee!

‘Mooi boek zeg, ga ik in onze kleutergroep gebruiken. Begint al gelijk leuk picknicken en broodjes smeren (benen insmeren) hagelslag etc. Kinderen zitten vast gelijk in de sfeer. Blij mee en mooie illustraties.’ (leerkracht)

‘Mijn zoontjes vinden je boek erg leuk! De tekeningen zijn zo duidelijk dat ze zelf aan de slag kunnen en vinden de oefeningen met meer kinderen en/of volwassenen vaak erg grappig omdat we dan geregeld op de grond liggen als het qua evenwicht niet zo goed gaat 😉 De verhalen lezen makkelijk weg en zijn lang genoeg om echt even met yoga bezig te zijn en tegelijkertijd kort genoeg voor de spanningsboog van twee kleuters.’

‘Fijne post vandaag: Yo-ga je mee? Een prachtig kinderboek vol verhalen en bijpassende yogahoudingen. En wat een mooie flyers! Ik zal deze zeker uitdelen aan geïnteresseerden. Dank Kinderyoga en Mindfulness in Dieren’ (docent kinderyoga)

‘Hij is leuk! Laatst gekocht bij Meester Mokka en de kinderen zijn erg enthousiast 😀 (moeder)

Ik heb hem net gelezen! Wat een leuk boek Nynke, leuke verhaaltjes en duidelijke en aantrekkelijke illustraties. Heel bruikbaar! Complimenten 👏 (leerkracht)

‘Wat een leuk boek! Echt heel goed hoe je yoga en verhalen perfect hebt gemixt. Mijn kids waren meteen fan! (moeder van een tweeling j/m)

‘Een heel fijn boek om mee te werken. Dank je wel!’ (leerkracht en docent kinderyoga)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s