Dit ben ik

Mijn naam is Nynke Bos, moeder van drie eigenzinnige en energieke kinderen. Een warm mens met een creatieve geest. Tien jaar heb ik als groepsleerkracht gewerkt in het Speciaal Onderwijs.

Yoga en meditatie waren altijd al verweven in mijn leven. Door een avontuurlijk en verrijkend jaar met mijn hele gezin in Laos geleefd en gewerkt te hebben trok mijn aandacht steeds meer naar de boeddhistische leefwijze.

Als docent kinderyoga en mindfulnesstrainer werk ik met kinderen op een manier die bij mij past. In mijn lessen geef ik kinderen de ruimte en het vertrouwen zichzelf te zijn. Ik daag ze op een speelse manier uit hun grenzen te verkennen en zo te groeien.

Opleidingen:

  • PABO: HAN Arnhem
  • Docent Kinderyoga: Ananda Yoga Ellecom
  • Mindfulness voor kinderen: Civas
  • Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker in de kinderopvang: Scheidegger

Bijscholingen:

  • Onderlinge kindermassage: Massage Academie Nederland
  • Kundalini Kinderyoga: Kinderyoga Academie Jip&Jan (Helen Purperhart)
  • Wobbelyoga: Kinderyoga Academie Jip&Jan (Helen Purperhart)
  • Holistische Baby- en dreumesyoga en -massage: Arterre Nijmegen

Copyright ©2021 Kinderyoga en Mindfulness Dieren. All rights reserved. Powered by WordPress