Dit ben ik

Mijn naam is Nynke Bos, moeder van drie eigenzinnige en energieke kinderen. Een warm mens met een creatieve geest. Tien jaar heb ik als groepsleerkracht gewerkt in het Speciaal Onderwijs. Ik werkte er met slechthorende kinderen, kinderen met TOS, ASS en ADHD.

Ik merkte dat mijn kracht ligt in het zien van kinderen. Zien wat een kind nodig heeft om te kunnen leren, om te kunnen (samen) spelen, om zich fijner te voelen en zich positief te ontwikkelen.

Yoga en meditatie waren altijd al verweven in mijn leven. Door een avontuurlijk en verrijkend jaar met mijn hele gezin in Laos geleefd en gewerkt te hebben trok mijn aandacht steeds meer naar de boeddhistische leefwijze. Ik heb inmiddels de opleidingen tot docent Kinderyoga en Mindfulness trainer voor kinderen met succes afgerond.

Bijscholingen:

  • Onderlinge kindermassage: Massage Academie Nederland
  • Kundalini Kinderyoga: Kinderyoga Academie Jip&Jan (Helen Purperhart)
  • Holistische Baby- en dreumesyoga en -massage: Arterre Nijmegen